Zaadlozing uitstellen - Hoe doe je dat?

Vijf Methoden voor het Uitstellen van de Zaadlozing

Het uitstellen van een zaadlozing, een reflex die volgt op het orgasme, vergt het beheersen van het orgasme zelf. Zodra het orgasme is bereikt, is het uitstellen van de zaadlozing niet meer mogelijk. Hier delen we vijf methoden en oefeningen om meer controle over uw orgasme te krijgen, waardoor u uw zaadlozing kunt uitstellen en langer kunt genieten van seksuele activiteiten.

Methoden voor het Uitstellen van de Zaadlozing:

  1. Verleng het Voorspel: Begin met het plezieren van uw partner voordat u overgaat tot geslachtsgemeenschap. Minder intense bewegingen, zoals het draaien met uw heupen in plaats van stoten, kunnen de seksuele ervaring verlengen en de zaadlozing uitstellen.

  2. Ga voor een Tweede Ronde: Na een eerste orgasme is het eenvoudiger om de zaadlozing uit te stellen. Neem na een korte pauze van een half uur de tijd voor een tweede of derde ronde, waarbij de opwinding minder intens is.

  3. De Stop-Start Methode: Tijdens masturbatie leert u het naderende orgasme herkennen. Stop de stimulatie wanneer u voelt dat een ejaculatie nabij is. Wacht 20-30 seconden en ga vervolgens verder. Hoewel deze methode oefening vereist, kan het effectief zijn bij het uitstellen van de zaadlozing.

  4. De Knijpoefening: Tijdens masturbatie knijpt u stevig in de basis van uw eikel wanneer een ejaculatie nadert. Laat los, wacht 20-30 seconden en ga verder. Herhaal dit enkele keren per sessie om geleidelijk aan uw zaadlozing uit te stellen.

  5. Gebruik Dapoxetine: Dapoxetine is een medicijn dat effectief is tegen vroegtijdige ejaculatie. Het vertraagt seksuele prikkels van het lichaam naar de hersenen. Neem Dapoxetine 2-3 uur voor de seks in. Bij Kamagra-jelly.nl kunt u een combinatiemedicijn met dapoxetine en sildenafil bestellen voor het uitstellen van de zaadlozing en het behouden van een langdurige, stevige erectie.

Direct Uw Zaadlozing Uitstellen

Wilt u uw zaadlozing uitstellen? Overweeg dan het bestellen van erectiemiddelen bij Kamagra 24. Als officiële importeur bieden wij een breed assortiment en snelle levering binnen Nederland, met een levertijd van slechts 1-3 werkdagen.